Bookmark and Share
la porta
senza parole
mask
Castel Roncollo.
maschere 27
tutti insieme...
Liv Tyler,
mauve bleu
un cactus in fiore
boule de neige
Rabat 22-16.04.2009

Rabat 22-16.04.2009 from angelica antal
Irina Paras
Irina Paras
Imi place foarte mult sa-mi cumpar cate un obiect traditional din locurile pe unde ajung.
Ce amintiri emotionale si materiale ai din Maroc, Angelica?
angelica antal
angelica antal
Ciao Irina, am omis sa postez provenienta fotografiilor din Maroc, le am de la un amic drag si te asigur ca emotiile au fost la fel de intense ca si cand as fi fost si eu pe acele taramuri, caci m-a suna si-mi trimitea e-mailuri narandu-mi tot ceea ce vedea pas cu pas. Ca amintire am o frumoasa esarfa.
Irina Paras
Irina Paras
Am o slabiciune pentru esarfe.
Irina Paras
Irina Paras
Un prieten a fost in Africa intr-o misiune ONU, pe o perioada de un an, si mi-a trimis cele mai savuroase descrieri de calatorie. Parca vedeam, miroseam, simteam odata cu el.
angelica antal
angelica antal
Suntem in doi(doua). Am colectie de esarfe si fulare; iar Alex isi are colectia ei. Parte dintre ele mi-au fost aduse di Egipt, Maroc, Turcia, India, Franta.
Irina Paras
Irina Paras
Desi aici se poate ajunge si la -38*C nu port caciula, fular, manusi. Am ca uniforma de iarna, 2 geci calduroase dotate cu gluga si mainile le ascund in buzunare. Distanta pana la statia de autobuz o strabat in jumatate de minut, masina vine imediat, in metrou e cald si bine. Iarna e lung dar zapada ii da farmec.
angelica antal
angelica antal
Sunt de aproape 10 ani in it. si am vazut doar de doua ori ninsoare adevarata, 5-6 zile in decembrie 2009 si 2010. Anul acesta in loc de manusi si fulare la Craciun ne vom pune slapi si costume de baie, e ingrijorator de cald.
Create ChaTToir account and see much more images