Bookmark and Share
Book
Yulia Berry flute
a19
Berea
bride
Noelle
a63
god
fl7
sms
hitler

hitler from Marius Herea Composer
Irina Paras
Irina Paras
De unde ai fotografiile?
Marius Herea Composer
Marius Herea Composer
Moartea lui Hitler a fost o inscenare. La analize, ADN-urile lui si ale lui Eva Braun nu corespundeau.
iulia achimescu
iulia achimescu
mai mult fantezii;dar admit ca la nivelul nostru,al muritorilor de rand,nu vom sti niciodata,nimic cu certitudine;mereu va exista cineva care s-o infirme...Daca ar fi sa ma intrebi pe mine...nu e Hitler omul care sa traiasca "izolat"...ne-ar fi dat el un semn de viata,fie si macar din orgoliu!
Marius Herea Composer
Marius Herea Composer
Exact la asta m-am gandit si eu, ca un om care a trait tensiunea din acei ani, sa devina brusc lucid ca un simplu spectator al caderii sale si sa-si planifice fuga pe furis catre Argentina.
Irina Paras
Irina Paras
Banuiesc eu ce cauta in Ploiesti. Se ascundea de Eva care facuse o pasiune pentru mere. Dimineata, la pranz si seara ii servea mere proaspete, suc de mere, placinta de mere, compot de mere ... Cu o asa dieta a reusit Eva sa-i tina in frau impulsurile tiranice de-a lungul anilor argentinieni. Numai ca intr-o zi, stomacul si intestinele sale s-au revoltat si goliciunea l-a adus pe culmile dispararii. Cum il citise pe Cioran, imediat a facut legatura cu Romania, tara care se lasa usor abuzata de barbati cu gura mare si pumnii de fier si a sperat ca-si va regasi vigoarea pe plaiurile mioritice. E drept ca nu se astepta sa fie descoperit atat de repede de ochiul ager al cetateanului neturmentat, de aici si acel cadid ‘Hai sictir’ pe care ti l-a aruncat printre dinti.
Irina Paras
Irina Paras
Au mai aparut niste indicii care ne pot elucida in legatura cu vizita lui in Romania. Deceptionat de umanitate, a venit sa-si inchege o armata invincibila cu uriasii din muntii nostri si fantomele din castelele pe care le bantuiesc fara profit.
iulia achimescu
iulia achimescu
Marius, ti-a adus un prejudiciu de imagine.Si daca tot stii unde sta,da-l in judecata!Si ia-ma pe mine sa te reprezint,pentru ca il cunosc destul de bine pe acest personaj...si cam stiu la ce sa ma astept de la el:ne-am nascut in aceeasi zodie!
Marius Herea Composer
Marius Herea Composer
E foarte obraznic, Iulia. Dar o sa ma gandesc la o strategie.
Create ChaTToir account and see much more images