Bookmark and Share
f3
Gardens of Grief
barza
3
mv
Cod19
poney
I was
Petale
w
1

1 from Marius Herea Composer
Am Nam
Am Nam
in poza asta se vede ca ceva este in neregula...
Marius Herea Composer
Marius Herea Composer
Nu stiu ce sa zic. Nu stiu nici cand a fost facuta poza asta. La ea cosmarul a inceput prin noiembrie 2011, sau cel putin asa stiu cei din jurul ei. Ca s-a plans de o oboseala anormala, nejustificata. Daca a resimtit oboseala asta mai devreme, asta nu stiu. Oricum ea era genul optimist si era foarte delicata, nu se plangea de nimic.
Ultimul mesaj pe care ea mi l-a lasat a fost aici, pe 3 octombrie. Ceva scurt de tot, dupa care a disparut desi eu eram online si puteam sa dialogam.
S-a inscris pe Chattoir pe 26 septembrie. Invitatia i-am facut-o pe facebook, in mesaj privat, doar cu doua zile inainte. Ii sugerasem ca macar sa faca un tur al sitului sa vada daca-i place. Dar ea a luat proiectul in serios, a stat vreo 2 ore si a completat questionarul si apoi m-a rugat sa o iert ca este
"franta" de oboseala dar o sa revina sa scrie mai mult imediat ce o sa mai gasesca timp.
Eu am facut chiar o gluma legat de acest cuvant dar ea nu s-a suparat.
A revenit abia pe 3 octombrie cu acele fraze scurte in care ma intreba ce fac si cum sunt, in ce dispozitie.

Daca citesti questionarul a scris multe lucruri care acum pot fi interpretate, dar nu am idee daca in acel moment ea stia de boala ei.
Anul trecut m-a invitat la concertele ei, atat la opera din Bucuresti, cat si la cea din Brasov. Nu stiu de ce nu m-am dus, nu mai stiu cu ce eram ocupat atunci.
Abia acum imi revin in minte toate informatiile astea si le-am gasit si pe yahoo, facebook si aici la mesagerie.
Culmea e ca anul asta, prin Mai, m-am gandit la ea. M-a frapat tare faptul ca nu-mi mai daduse nici un semn de viata din 3 Octombrie. I-am lasat un mesaj in care-i spuneam ca mai am de stat o saptamana in tara. Nu a raspuns niciodata si nici nu m-a sunat. De obicei ea raspundea in maxim doua zile.

In principiu, cred ca expresivitatea chipului ei din fotografia asta, ne poate duce in eroare. Dar m-ai facut curios. O sa incerc sa aflu cand a fost facuta fotografia.
Marius Herea Composer
Marius Herea Composer
Ea va fi depusa la Lugoj. La anul vreau sa fac o excursie acolo. Daca esti si tu, vom merge impreuna.
Create ChaTToir account and see much more images